Styrväskor

cykelväska-styrväskaStyrväskor är praktiska cykelväskor som fästs på styret. Det gör att dessa är väldigt enkla att komma åt jämfört med många andra cykelväskor vilket gör dem extremt praktiska i många scenarion.

Cykelväskor för styret finns i flera storlekar och om du ska på cykelsemester eller på utflykt med cykeln så kan dessa vara mycket bra att ha. De ger dig flera bra förvaringsutrymmen som är lätta att komma åt. Flera modeller har även plastficka på ovansidan där du kan lägga en karta, mobiltelefon eller GPS för att hjälpa dig att navigera.

Inte alla cykelväskor för styret är gjorda för att du ska använda dem medan du cyklar så det kan vara säkrast att stanna cykeln om du ska ta ut något ur cykelväskan. Det är fortfarande mycket smidigare än att ställa cykeln och gå av för att komma åt väskan.

Precis som vi nämnde innan så finns dessa cykelväskor i flera storlekar. En del är ganska små och en del är större med flera förvaringsutrymmen. Något som dock är gemensamt för dessa modeller är att de såklart fästs på styret men att de oftast även fästs på utsidan, alltså framåt. Detta kan vara värt att tänka på om du har en cykelkorg eller något annat där som förhindrar en cykelväska att fästas där.

Köp styrväska online

Priset på styrväskor varierar men du kan räkna med ca 200 till 600 kronor för många av modellerna. Om du besöker vår lista med återförsäljare hittar du flera butiker som säljer styrväskor online.