Pakethållarväskor

cykelväska pakethållarePakethållarväskor är väskor som man fäster vid pakethållaren och möjliggör ofta väldigt bra förvaring Pakethållarväskan är ofta väldigt stor och är nästan ett måste om man vill ut på cykelsemester då de rymmer mycket packning. Men de är även väldigt praktiska i andra scenarion också som när man ska på en utflykt eller cykla och handla.

Till skillnad från många andra cykelväskor så är pakethållarväskan unik. Den är nästan alltid väldigt stor och den säljs även som ett helt set med tre delar där två av dem hänger på var sin sida om pakethållaren medan den andra ligger ovanpå. Detta ger en maximal packningsmöjlighet och eftersom dessa väskor ofta är gjorda av vattenavstötande material så kan du skydda din packning bra medan du cyklar. Det är heller inte ovanligt att det medföljer regnskydd och annars går det oftast att köpa det separat. Då blir cykelväskan lite mer svåråtkomlig men och andra sidan skyddas din packning väldigt bra.

Pakethållarväskor finns i flera prisgrupper men du kan hitta många modeller från ca 400 kronor och uppåt. Utbudet på dessa cykelväskor är väldigt bra då det är en stor efterfrågan på just dessa modeller.

Tillverkare som Scott, Spectra, XLC m.fl. har pakethållarväskor i sitt utbud.

Köp pakethållarväska online

Vill du hitta ett bra utbud av cykelväskor för pakethållaren så ta en titt på följande butiker.

Cykelkraft logo Cykelkraft
Cykelkraft säljer en stor mängd olika cykelväskor, cyklar och andra tillbehör. Ta en titt på deras sortiment för bra pakethållarväskor till fina priser.