Cykeltransportväska

cykelväska transportväskaEn cykeltransportväska är kanske inte den vanligaste typen av cykelväska. Till skillnad från de andra modellerna vi skriver om så fästs inte denna på cykeln utan är skapad för att packa ner en cykel i vid behov av t.ex. flygtransfer. Ska du resa utomlands och inte vill att din cykel går sönder vid transport så kommer du behöva en transportväska som är avsedd för ändamålet.

Det är viktigt att tänka på att många cykeltransportväskor är väldigt stora och även om du delvis monterar ner cykeln vid transport så är det fortfarande en väldigt stor väska som är större än en vanlig resväska. Detta gör att väskan kan vara svår att få plats med om du har en mindre bil. Även mindre kombi-bilar har problem med vissa cykelväskor så det kan vara en god idé att testa detta innan avresa så du i värsta fall kan beställa en taxi som rymmer den.

Cykeltransportväskan är extremt praktiskt och skyddar din cykel för skador vid transport. Det kan vara en god idé att se till så cykelväskan har bra skydd för så väl hjul som vevpartiet på cykeln.

Om du tänkt köpa en transportväska för cykeln med syfte att resa utomlands med flyg så kan det även vara en god idé att titta på försäkringar. Garanterar tillverkaren av väskan någonting och hur ser dina övriga försäkringar ut gällande detta? Även om dessa väskor är väldigt robusta och gjorda för att tåla mycket och skydda din cykel till varje pris så är det ändå en god idé att vara på säkra sidan för så väl skador som stöld.

Köp cykeltransportväska online

Att satsa på en bra cykeltransportväska är ett smart val om du vill skydda din cykel. Tveka inte på att köpa en rejäl produkt om du är rädd om din cykel.

Cykelkraft logo Cykelkraft
Cykelkraft är en stor svensk e-butik med fokus på cyklar och tillbehör. Det är ett självklart alternativ att spana in om du letar efter en transportväska för cykeln eller andra cykelväskor.

Du hittar fler butiker här.